Top 5 interactieve kerstwebsites
24-12-2021

Top 5 interactieve kerstwebsites

Een rondje wandelen door de gemiddelde Nederlandse woonwijk leert ons dat we kerst steeds gezelliger maken. Met meer lichtjes, kleurtjes en versieringen dan voorheen. Zelfs -of is het juist?- in een hernieuwde lockdown kleden we de boel extra sfeervol aan. Op het wereldwijde web wordt het de laatste jaren ook steeds kerstiger. Dus om jullie in de juiste sferen te brengen en te inspireren, zetten we de leukste en mooiste interactieve kestwebsites, in binnen- én buitenland, op een rijtje.

Kerst in Parijs

Iedereen die wel eens in Parijs geweest is, kent Galeries Lafayette. Het grote, chique warenhuis waar de evenzo chique Parijzenaars hun kerstinkopen doen. Hun website is alvast omgetoverd tot een kerstsprookje. En door het spel te spelen kun je ook nog eens 1000 euro shoptegoed bij Galeries Lafayette winnen.

123noel.galerieslafayette.com

Weird Christmas

I’m dreaming of a weird christmas. Wait, what? Dat zong Bing Crosby niet. Toch is dat wel een beetje wat deze website uitstraalt. Vanaf deze site stuur je je vrienden en familie de meest maffe kerstkaarten.

christmas.rogue.studio

Custom Christmas Sweater

Terug van nooit echt weggeweest: de foute kersttrui. Dit kledingstuk is zo langzamerhand onlosmakelijk met het kerstfeest verbonden. Op deze site ontwerp je eenvoudig je eigen foute kersttrui en deelt hem met de wereld.

merryxmas.ccbng.com

Gratis vette 3D kerstillustraties

3D animaties moeilijk? Tuurlijk niet! Op deze site maak je eenvoudig jouw mooie 3d kerstillustraties in hoge resolutie. Perfect voor je social media, website of mailings

www.awwwards.com/sites/free-christmas-3d-illustration

Bewonder en verwonder

Last but not least deze werkelijk supermooie website van De Bijenkorf. Vlieg met de bij door het magische woud en verzamel onderweg items voor je wishlist.

bewonderverwonder.debijenkorf.nl

Désirée Battjes
Désirée Battjes
Managing Director Design & Technology
Tom Beuker
Tom Beuker
Marketing & Content Manager