Ontmoet Media Planner Nicky

Ontmoet Media Planner Nicky

Stel jezelf even voor

Ik ben Nicky, 24 jaar oud en werk nu ongeveer een half jaar bij ZIGT. Voordat ik hier begon, studeerde ik Communicatie aan de Hogeschool Leiden. Na vier jaar studeren wist ik al snel dat het tijd was om aan de slag te gaan in de mediawereld.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben Offline Media Planner bij ZIGT. Mijn voornaamste taken omvatten het opstellen van TV- en printplannen, het monitoren van lopende campagnes en het achteraf evalueren ervan.

Met welke ambitie heb je gesolliciteerd bij een mediabureau?

Toen ik jong was, was ik altijd al geïnteresseerd in TV-reclames en heb ik tijdens mijn opleiding ook verschillende opdrachten voor printadvertenties uitgevoerd. Ik vond dit zo leuk en interessant dat ik graag mijn kennis wilde uitbreiden op het gebied van print en tv.

Wat heeft je verrast in de functie van Media Planner?

De manier waarop ik naar reclame kijk, is enorm veranderd. Ik had niet verwacht dat ik advertenties nu met zo’n andere blik zou bekijken. Het werken achter de schermen aan campagnes en de strategie erachter is iets waarvan ik me, voordat ik bij ZIGT begon, geen voorstelling kon maken.

Normaal gesproken vinden mensen TV-reclames juist irritant, maar ik zit vol spanning voor de televisie om te zien of de Lidl-spot die ik heb ingekocht straks wordt uitgezonden. Het is heel leuk om dat dan terug te zien.

Hoe heb je Freedom to Grow ervaren?

Ik vind het geweldig dat bij ZIGT de mogelijkheden voor groei bijna eindeloos zijn. Iedereen op de werkvloer staat klaar om te helpen als je ergens even niet uitkomt. Op dit moment ben ik bezig met het formuleren van mijn doelen voor het komende jaar. Dit biedt handige richtlijnen om mijn persoonlijke groei in kaart te brengen.