Display & Programmatic Consultant Yasmina

Display & Programmatic Consultant Yasmina

Stel jezelf even voor

Ik ben Yasmina, 30 jaar en inmiddels al 4,5 jaar werkzaam bij ZIGT. Ik heb me tijdens mijn opleiding Media- en Entertainment management gefocust op eventmanagement en alhoewel ik de rol van organisator in mijn persoonlijke leven nog steeds op me neem, ben ik blij dat ik de kant van media op ben gegaan.

Wat doe je bij ZIGT?

Klein geheimpje. Voordat ik bij ZIGT startte als Campaign Executive had ik geen idee wat een mediabureau was. Alles was nieuw, dus ik heb de eerste periode als een spons zoveel mogelijk informatie opgenomen. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar Display en Programmatic Consultant en ben ik samen met het Programmatic team verantwoordelijk voor campagne strategieën en de inkoop van alle online media wat tussen SEA en Social valt. Daarbij leer ik nog dagelijks iets nieuws. Als het niet iets vakgerelateerd is, dan is het wel iets over mezelf.

Ook aan de slag bij het programmatic-team? Check deze en andere vacatures!

Wat drijft je?

Zelfontwikkeling is altijd een van mijn grootste drijfveren geweest. Het steeds terug kunnen kijken naar een situatie, reflecteren en weer tot een nieuwe ingeving komen, dat doet iets met me. Ik ben ook erg van mening dat zelfontwikkeling hand in hand gaat met loopbaanontwikkeling. En wat ben ik blij dat ZIGT daar hetzelfde over denkt! Ik heb in mijn 4,5 jaar verschillende trainingen en cursussen mogen volgen waar ik tot de dag van vandaag nog steeds de vruchten van pluk. Daarnaast krijg ik energie van mensen. Tijdens de Covid-periode heb ik echt gemerkt hoe belangrijk het is om leuke collega’s om je heen te hebben en gelukkig hebben we daar genoeg van rondlopen op de werkvloer.

Hoe zit het met ZIGT?

ZIGT blijft zich ontwikkelen en is hard aan het groeien, maar blijft in de kern ‘gewoon’ ZIGT. En dit betekent een prettige bedrijfscultuur waarbij er wordt aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen en zelf je loopbaan binnen de organisatie in te richten (als je dat wil en ervoor gaat!). Wat ik ook heel fijn vind, is dat je bij vrijwel iedereen langs kan lopen om een vraag te stellen of om het te hebben over het weekend. Je zal bij ZIGT nooit ‘een nummertje’ zijn.

En je toekomst?

Ik heb geleerd niet teveel vooruit te plannen, maar het is natuurlijk goed om iets van een richting te hebben. Het is zo fijn dat er zoveel mogelijk is binnen ZIGT, zolang je maar zelf het initiatief neemt. Dat geeft me iets van rust. Wetende dat ik niet vastzit aan een keuze die ik 4,5 jaar geleden gemaakt heb, maar dat ik de optie heb om van gedachten te veranderen als ik dat zou willen. Er is nog genoeg ruimte om mij te ontwikkelen, dus voorlopig zit ik nog goed op mijn plek.