Media Director Danielle

Media Director Danielle

Stel jezelf even voor:

Mijn naam is Danielle Crombeen, ik ben 31 jaar oud en woon in Santpoort. Voordat ik begon bij ZIGT heb ik een studie Communicatiewetenschappen afgerond aan de UvA.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben Media Director. Een rol waarin ik verantwoordelijk ben voor verschillende klanten en veel klantcontact heb. Per klant heb ik een ander klantenteam dat ik aanstuur. Samen met het team zorgen we ervoor dat campagnes van begin tot eind goed verlopen. Dat begint natuurlijk met een goede strategie en advies. Tussendoor wordt er geoptimaliseerd op basis van vastgestelde KPI’s en het eindigt in een waardevolle evaluatie waar de klant voor een volgende campagne learnings uit kan halen. Dit doe ik dagelijks, waarbij meerdere projecten tegelijkertijd lopen van verschillende klanten, en ik dus bij elke klant in een andere fase zit qua werkzaamheden.

Wat drijft je?

Het vertrouwen dat klanten in je hebben. Ze gaan af op jouw advies, dus dan wil je ook zeker bewijzen dat dit is wat het moet zijn. Daar voel ik mij dan ook zeer verantwoordelijk voor en heb ik met veel klantenteams bijna dagelijks contact over de status van de campagnes. Ook vind ik het heel mooi om te zien dat als ik een kritische debrief neerleg bij klanten, zij daar heel blij mee zijn en het juist heel fijn vinden om zo samen verder te komen. Dat is dan ook het fijnste wat er is, als je een hele fijne samenwerking hebt gevonden waarbij je het beste haalt uit jezelf, en ook voor je adverteerder.

Waar ben ik trots op?

Vooral campagnes die je echt samen doet met adverteerders en dan mooie resultaten behaalt. Dan doe je het echt samen en gebruik je echt ieders expertise. Dat voelt dan ook echt als teamwork, iets waar wij altijd wel naar streven.

Net als Danielle enthousiast over ZIGT? Check onze vacatures. 

Hoe zit het met ZIGT?

Dat vragen veel mensen zich af. Wij zijn toch dat andere bureautje naast de grote internationale bureaus. Dat zorgt er ook weer voor dat veel adverteerders het juist fijn vinden om met ons te werken. En ook voor mij is het fijn dat ZIGT niet een groot internationaal bureau is. Mijn officiële rol is namelijk Media director, maar ondertussen houd ik mij ook bezig met heel veel andere zaken die daar niet onder vallen, maar ik juist wel in geïnteresseerd ben!

En je toekomst?

Ik zit momenteel ruim 6 jaar bij ZIGT en ben begonnen als planner. Door alle ontwikkelingen in media en ook bij ZIGT heb ik nog lang niet alles bereikt wat ik hier kan bereiken. Dus wie weet wat er voor mij in het verschiet ligt. Ik zit in ieder geval nog heel goed op mijn plek bij ZIGT!

Even bellen?

Ja hoor, ik ben te bereiken onder danielle.crombeen@zigt.nl maar je kunt mij ook altijd even bellen! Stuur wel eerst even een mailtje, dan weet ik zeker dat ik voldoende tijd voor je kan maken. Ik heb ooit ook contact gezocht met iemand bij ZIGT en dat heeft mij zeker geholpen bij het maken van de, in mijn geval, juiste keuze. Ik vind het dan ook leuk om net afgestudeerden te spreken en mijn ervaringen te delen!