Social & Content Specialist Faisel

Social & Content Specialist Faisel

Stel jezelf even voor

Mijn naam is Faisel Tauwnaar, ik ben 31 jaar oud en een echte Amsterdammer. Zoals wel meer ZIGT’ers heb ik communicatiewetenschappen gestudeerd aan de UVA. Toch is dit pas mijn eerste baan waar de focus echt ligt op wat ik gestudeerd heb. Hiervoor werkte ik vooral in de ICT en in de retail. Ik wilde echt weer iets in de media en communicatie doen en toen kwam ik een vacature tegen voor Media Planner.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik heb destijds gesolliciteerd op de functie van Media Planner. Toen wist ik stiekem al dat ik het digitale aspect van media veel interessanter vind. Ik ben dus in eerste instantie wel gestart als offline planner, en eerlijk is eerlijk: dat is ook echt heel leuk en ik deed het met plezier. Maar bij de één op één-gesprekken heb ik wel eerlijk aangegeven dat mijn interesse meer uitgaat naar de digitale kant.

Zelf kijk ik ook geen lineaire tv. Wat sport en Netflix misschien, maar daar houdt het een heel eind mee op en radio luister ik al helemaal niet. Dus de werkzaamheden zijn wel leuk, maar de affiniteit ontbreekt een beetje. Uiteindelijk werd er gelijk werk van gemaakt binnen ZIGT en kwam er gelukkig een plek vrij in het social team. Als dadelijk de nieuwe offline planners ingewerkt zijn maak ik de overstap. Ik zit nu op grote accounts, zoals Lidl en Coolblue, dus daar loop je niet zomaar van weg.

Wat drijft je?

Ik ben een ambitieus persoon en eigenlijk wil ik gewoon succesvol zijn in alles wat ik doe. Dus ook in media geldt dat ik the best that I can be wil zijn.

Hoe zit het met ZIGT?

Ik heb het erg naar mijn zin en zie mezelf voorlopig hier wel blijven. Wat ik belangrijk vind, is dat ik als persoon hier heel erg gewaardeerd wordt. De sfeer op het werk is ook belangrijk voor me. Als ik kijk naar mijn vorige banen, waar ik langere tijd gezeten heb, dan is de overeenkomst dat daar ook altijd een hele familiaire sfeer was.

En je toekomst?

Ik wil doorgroeien in het bedrijf. En dan is Director worden wel het doel. En als ik eerlijk mag zijn: meer verdienen hoort daar ook gewoon bij. Geld verbetert nu eenmaal je kwaliteit van leven. Doorgroeien in alle facetten dus.