Development website tijdschrift Groei & Bloei

Succesverhaal
Development website tijdschrift Groei & Bloei

Ontwikkeling en beheer online versie tuintijdschrift met als doel ledenwerving- en behoud en verkoop tuinproducten. 

Snoeien doet bloeien 

Het tijdschrift Groei & Bloei is in feite een het ledenblad van een heel grote vereniging van tuinliefhebbers. Sinds 2015 werken we samen de redactie. Het begon met de integratie van een aantal websites. Deze waren in de loop der tijd ontstaan en werden en werden onafhankelijk van onderhouden. Dat was onhandig en duur. Alles op één platform was de toekomstbestendige oplossing; de verschillende webstekjes werden één ontluikende lotus: Groei & Bloei Online. 

Liefde en aandacht 

Een website verdient liefde en aandacht. Net als bij een tuin moet er regelmatig geschoffeld, onkruid gewied en bemest. Er moeten dingen bij, af of anders. Met veel plezier pakken we steeds weer samen met de redactie klussen op.  

De bloemetjes buiten 

Een heerlijke klus waarvoor we onlangs de handen uit de mouwen staken, was de ontwikkeling van een landingpage voor het 150-jaar jubileumnummer. Dit werd een bloemrijk geanimeerde one-pager met een timeline. 

Zomerklaar 

Of we nu klaar zijn met de website Groei en Bloei? Het is net als met een tuin: die is ook nooit helemaal af. Maar zomerklaar, dat is ‘ie zeker. Altijd. 

Naar website Groei & Bloei Online