Deze zomer wordt het jouw tijd om te stralen

Succesverhaal
Deze zomer wordt het jouw tijd om te stralen

De zomer, toch wel de fijnste periode van het jaar! De zon maakt de mensen mooi. De extra vitamine D en heerlijke temperaturen zorgen voor instant happiness! De zon staat je goed en de zomer is groots. De zomercampagne van Ziengs is van start gegaan.

Laat zien dat Ziengs, de schoenenwinkel voor het hele gezin, dé sandalentempel van Nederland is. Met de grote collectie zomerschoenen en sandalen is er voor iedereen deze zomer een schoen te vinden dat bij hem of haar past. Of je nu sportief, elegant of trendy bent. Voor klein en groot. De zomer is groots en het is jouw tijd om te stralen!

Ziengs heeft ZIGT Studio gevraagd om een videoconcept te bedenken voor “De-zomer-wordt-groots”-campagne. Oh ja, en over vier weken moet de campagne “live”. Kunnen jullie dat realiseren? Natuurlijk kunnen we dat!

Ziengs was zeer tevreden over het voorgestelde idee en na goedkeuring van het concept en storyboard hebben we van Ziengs ook de opdracht gekregen om de productie te mogen regelen. Met geen tijd te verliezen hebben we i.s.m. met onze videoproducer Jacqueline van Kampen de casting verzorgd, een volledige film en geluidscrew neergezet, de locatie bepaald en geregeld voor opname, visagie voor op de set, De opname van de voice-over geregeld en vervolgens de volledige edit verzorgd.

De zomer wordt groots Ziengs schoenen storyboard concept
De zome wordt groots Ziengs schoenen de make off
De zome wordt groots Ziengs schoenen de make off