Welkom bij ZIGT Hoofddorp!

Bij ZIGT Hoofddorp vind je een team van ervaren en gepassioneerde mediaprofessionals. Onze kracht ligt in het creëren van doelgerichte mediaplannen en het realiseren van optimale mediaprestaties voor onze klanten. Met onze diepgaande kennis van de mediawereld en de nieuwste trends en technologieën, zorgen we ervoor dat elke campagne een succes wordt en precies de juiste doelgroep bereikt.

Bij ZIGT Hoofddorp hebben we gespecialiseerde teams die zich richten op specifieke gebieden binnen de media en communicatie. Zo staat ons digital team altijd klaar om innovatieve online-campagnes te ontwikkelen en te optimaliseren. Ook hebben we een team van experts op het gebied van programmatic advertising, waarmee we geautomatiseerde en gepersonaliseerde advertentiecampagnes opzetten die de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep leveren. Daarnaast hebben we een gepassioneerd team van social media-experts die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van creatieve en effectieve social mediastrategieën. Tot slot, werkt ons Create team aan het creëren van de beste websites en designmateriaal voor onze klanten.

Het hoofdkantoor van ZIGT is een plek waar expertise en creativiteit samenkomen. Onze teams werken nauw samen om innovatieve strategieën te ontwikkelen, campagnes te optimaliseren en de beste resultaten te behalen voor onze klanten. We streven er altijd naar om verwachtingen te overtreffen. We verwelkomen je graag in Hoofddorp. Stuur gerust een bericht of bel ons.

Welkom bij ZIGT Hoofddorp!

Contact

Polarisavenue 175
2132 JJ Hoofddorp
(023) 554 06 50

Bekijk de route met Google Maps.