Welkom bij ZIGT Tilburg!

Het team in Tilburg bestaat uit een getalenteerde groep performance specialisten. We werken nauw samen met klanten zoals MR MARVIS, Veloretti, Dutch Design Foundation en Teleperformance om maandelijkse groei te realiseren. Onze aanpak draait om schaalbare online marketing. We leggen de nadruk op het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads en social advertising campagnes op platforms zoals Meta (voorheen Facebook), LinkedIn, YouTube, Snapchat, TikTok en Pinterest.

Als bureau streven we ernaar om impact te maken met performance marketing voor onze opdrachtgevers. We streven naar een diepgaande en langdurige samenwerking, waarbij kennisdeling gedurende het gehele proces centraal staat. We willen het verschil maken voor merken die geloven in de kracht van online marketing.

Ons kantoor, gevestigd in het Nwe Faxx-gebouw, bevindt zich in het bruisende hart van Tilburg. Niet alleen is dit gebouw het meest duurzame in de stad, maar het ligt ook op een zeer centrale locatie, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Een samenwerking met de performance marketeers van ZIGT is betrokken, resultaatgericht en ambitieus. Het is alsof je extra collega’s krijgt. Dit is wat je concreet kunt verwachten: we bieden heldere en concrete prognoses, er is een vast moment om samen de resultaten te bespreken, we geven proactief aan waar verbeteringen mogelijk zijn, zowel op campagne-niveau als met betrekking tot budgetbesteding, en we betrekken je als opdrachtgever actief bij het inhoudelijke proces.

Contactpersonen

Director

Sjors Bours

Sjors Bours
Welkom bij ZIGT Tilburg!

Contact

Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg
(013) 203 26 00

Bekijk de route met Google Maps.