Welkom bij ZIGT Zaventem!

In Zaventem vind je de Belgische tak van ZIGT terug. Hier staat een enthousiast team van ervaren mediaprofessionals klaar om adverteerders wegwijs te maken in de boeiende en continu evoluerende mediawereld. Met bakken expertise, de meest geavanceerde software en de recentste onderzoeken, publicaties en inzichten in onze markt als belangrijkste tools, gaan we aan de slag om goed onderbouwde mediastrategieën voor onze klanten uit te werken. Deze strategieën zetten we ook om in doelgerichte campagneplanning en -uitvoering met bijhorende monitoring, optimalisatie en evaluatie. Op die manier verzekeren we onszelf en onze klanten van succesvolle campagnes die de gewenste doelgroep op een efficiënte manier bereiken en zo de best mogelijke resultaten voor onze klanten opleveren.

Al onze planners zijn allround media consultants die ervaring hebben met elk type media en die dus met de meest uiteenlopende campagnes uit de voeten kunnen. Onze experts tekenen overigens campagnes uit voor zowel België als Luxemburg. Daarnaast hebben we ook nog een ervaren performance team klaar staan dat zich gespecialiseerd heeft in het optimaal laten presteren van de digitale kanalen van onze klanten.

Bij ZIGT Zaventem vormen we een hecht team dat expertise, innovatie en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. Altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek over onze boeiende sector! Bel of mail ons gerust!

Bezoek www.zigt.be voor meer informatie.

Contactpersonen

Digital Director

Wietse Robberechts

Account Director

Vicky Verheyen

Welkom bij ZIGT Zaventem!

Contact

Ikaroslaan 19
1930 Zaventem
+32 (0)2 899 36 80

Bekijk de route met Google Maps.