Inspiratie voor werken-bij websites

Inspiratie voor werken-bij websites

Online recruitment gaat natuurlijk over vindbare vacatures, maar vooral ook over een goed verhaal op de werken-bij-website of pagina’s. Maar hoe ga je zo’n verhaal vormgeven? Hoe doen de beste werken-bij-websites van 2022 het? Zin in een portie inspiratie?

Gratis live webinar
Inspiratie voor werken-bij websites
Donderdag 15 december 2022

15.00-16.00 uur

Inhoud webinar

Recruitmentwebsites en werken-bij pagina’s kunnen echt fantastisch zijn, er zijn werkgevers die de kunst van het verleiden helemaal verstaan. Toch komen we ook nog heel vaak oersaaie vacaturepagina’s tegen. Gortdroog staan de beschikbare banen opgesomd. Niks over het mooie werkveld, toffe collega’s of over hoe de sollicitant zinvol kan bijdragen aan het beter maken van wat dan ook.

Een werken-bij werkt als je het goede verhaal vertelt. We hopen deelnemers te inspireren met de mooiste en beste voorbeelden. Aan de orde komen:

  • Enkele werken-bij pagina’s of eigen recruitment website?
  • Welk verhaal vertellen we (en hoe)?
  • Tekst
  • Beeld
  • Beste voorbeelden van werken-bij-websites van 2022

Voor wie?

Iedereen die geïnspireerd wil worden om meer uit de werken-bij wil halen. HR-medewerkers, contentbeheerders, communicatieadviseurs en employer marketingmensen die verantwoordelijkheid zijn voor de werken-bij pagina’s of recruitment website van hun organisatie.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Mocht je iemand kennen voor wie deze webinar ook interessant is: stuur de uitnodiging vooral door.

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Désirée Battjes en Noël Hoek van ZIGT. Voor Désirée en Noël is online design dagelijkse kost, ze delen hun kennis met plezier.

Kosten?

De webinar is kosteloos. Zie het als onze bijdrage aan mooier&beter.

Meld je aan

De webinar organiseren we via Teams. Schrijf je in en ontvang een deelnamebevestiging met een Teams-link.

Meld je nu aan