Digital Media Director Meriam

Digital Media Director Meriam

Even voorstellen:

Mijn naam is Meriam Bouwman, 29 jaar jong waarvan ik alweer bijna 7 jaar bij ZIGT werk. Tijdens de afronding van mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik gestart bij ZIGT als Online Media Planner, dit was destijds mijn eerste ‘echte grote mensen baan’. In de afgelopen jaren heb ik een kort uitstapje gemaakt naar Oostenrijk om skiles te geven maar ben ik na welgeteld 11 hele maanden afwezigheid weer teruggekomen naar Hoofddorp. Een beslissing waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad!

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben in 2014 gestart bij ZIGT als Digital Media Planner. Binnen ZIGT heb ik een mooi groeipad bewandeld en ben ik inmiddels doorgegroeid naar (Digital) Media Director. Het woord ‘Digital’ tussen haakjes roept altijd de nodige vraagtekens op maar kan ik gemakkelijk toelichten. Mijn basis binnen ZIGT is digital, maar door de jaren heen heb ik hier ook de nodige kennis van offline media aan toegevoegd. Juist het bezig zijn met het totaalplaatje voor de klant, zodat de gehele media inzet elkaar versterkt, maakt het dat ik mijn werk zo leuk vind. Naast dat ik klantverantwoordelijk ben voor een aantal mooie klanten heb ik ook een leidinggevende functie.

Wat drijft je?

Onze klanten, ‘ons werk’ en de mensen binnen ZIGT. Laat ik beginnen met onze klanten, één van de leukste dingen vind ik de relatie die je opbouwt met de klanten. Ik geloof in lange relaties op basis van onderling vertrouwen, eerlijkheid, respect en transparantie, zodat we gezamenlijk naar het einddoel van de klant toewerken. Een mooi haakje naar ‘’ons werk’’, wat grotendeels wordt bepaald door de vraagstukken van onze klanten. Geen vraagstuk is hetzelfde, waardoor geen dag hetzelfde is. Het drijft mij keer op keer om de meest optimale media-adviezen op te stellen voor het beste resultaat van de klant. En als laatste maar zeker niet minder belangrijk, de mensen binnen ZIGT! Naast dat we gewoon een hele fijne club mensen zijn, haal ik er veel voldoening uit om mensen binnen ZIGT te helpen bij hun eigen groei.

Hoe zit het met ZIGT?

Wat ik mooi vind aan ZIGT is dat we echt zijn en doen wat we zeggen. Heel cliché, maar de woorden ‘vrijheid’, ’transparantie’ en ‘groei’ communiceren we niet alleen, maar staan ook echt voor wie we zijn. Deze woorden vatten voor mij samen hoe het voelt om binnen ZIGT te werken. Ik heb de vrijheid om te zijn wie ik ben, te doen wat ik leuk vind en om kansen te pakken. Ik ben vrij om onze klanten transparant te adviseren om zo samen te kunnen groeien. Mooier kan toch eigenlijk niet?

Iets wat ik tijdens sollicitatiegesprekken vaak aanhaal – en wat ik sterk vind aan ZIGT – is de mogelijkheid om te groeien als persoon binnen ZIGT. Binnen ZIGT kan (en mag) je namelijk alle kanten op zolang je dit kan onderbouwen en zelf initiatief neemt! Ik denk dat dit ervoor zorgt dat men relatief lang blijven ‘plakken’ bij ZIGT en ex-collega’s regelmatig weer collega’s worden.

En je toekomst?

Na deze 7 jaar zijn er nog voldoende (nieuwe) uitdagingen binnen ZIGT! Zowel voor mij als persoon, voor onze klanten, als voor het bedrijf. Uitdagingen die ik met veel enthousiasme aanpak! Misschien ga ik de ‘magische’ grens van 10 jaar wel aantikken.

Even bellen?

Ja, leuk! Je kan altijd even mailen om iets in te plannen via meriam.bouwman@zigt.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt of eens wilt sparren, dat vind ik alleen maar leuk.