Frontend Developer Kevin

Frontend Developer Kevin

Stel je even voor

Ik ben Kevin Streekstra, 23 jaar en woon in Purmerend. Voor mijn opleiding ben ik naar het Mediacollege Amsterdam gegaan. Daar heb ik mijn mbo4 gehaald als media developer en gelijk daarna ben ik aan het werk gegaan. Buiten werk om ben ik vaak in de sportschool te vinden en ga graag met vrienden gezellige dingen doen. 

Wat doe je bij ZIGT?

In het afgelopen anderhalf jaar ben ik hier voornamelijk bezig geweest met het creëren van websites. Ik zorg ervoor dat het ontwerp wat voor de klant wordt gemaakt zo goed mogelijk wordt door vertaald naar de nieuwe site. Daarnaast zijn wij hier ook bezig met persoonlijke ontwikkeling waarbij we nu druk bezig zijn om een nieuwe programmeertaal onder de knie te krijgen. 

Wat drijft je?

Voor mij draait het voornamelijk om de gezamenlijke prestaties, van het ontwerp tot aan de frontend development. Wanneer alles soepel verloopt en ik de visie van de ontwerper kan vertalen naar een werkende website, geeft me dat een geweldig gevoel. Als de klant ook nog eens tevreden is, ben ik al helemaal blij. Hoewel we altijd streven naar perfectie, beseffen we dat dit in het bouwen van websites een uitdaging kan zijn. De laatste stukjes van de puzzel moeten we als team intern oplossen. Eigenlijk is dat een positief aspect, omdat het ons allen gemotiveerd houdt om voortdurend te blijven verbeteren. Uiteindelijk draait het erom elkaar als team te ondersteunen en samen tot een hoogwaardig eindproduct te komen.

Hoe zit het met ZIGT?

Voor mij is ZIGT nog best nieuw. Werk hier nu een aantal maanden maar vanaf dag één kon ik al zien dat ik het hier heel leuk ging vinden. De mensen hier zijn altijd heel gezellig en zijn samen ook echt een groot team dat op elkaar bouwt. De dag dat ik mijn contract getekend had werd ik gelijk al uitgenodigd om bij de borrel te blijven zitten en iedereen binnen het bedrijf al een beetje te leren kennen. Toen ik eenmaal beneden kwam werd ik warm onthaalt en had al gelijk wat nieuwe collega’s ontmoet. 

En je toekomst?

Mijn toekomst bestaat uit het continue verbeteren van mijn skills in het developen. Zo blijft het werk leuk en interessant. Een ander doel voor mij is om binnen nu en een jaar projecten helemaal zelfstandig te kunnen draaien.