Ontmoet Digital Consultant Ruby

Ontmoet Digital Consultant Ruby

Stel jezelf even voor

Hi! Mijn naam is Ruby Leenders, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Nadat ik mijn bachelor Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond, heb ik me gespecialiseerd in digitale media door de master Digital Media & Culture te volgen. Na een paar maanden reizen in Zuid-Amerika ben ik via een vriend bij ZIGT terechtgekomen, inmiddels zo’n 2,5 jaar geleden.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben gestart bij ZIGT als Digital Media Planner, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de planning en het beheer van online campagnes. Het is een dynamische rol waarin ik veel contact heb met diverse adverteerders en veel leer over verschillende mediumtypen, zoals Reddit, digitale radiomogelijkheden en online videoplatforms zoals Videoland en YouTube. Een mooi voorbeeld van mijn werk is dat we in samenwerking met NRC een eigen podcast hebben geproduceerd voor een adverteerder. Vanaf het begin van het traject tot aan de lancering van de podcastserie was ik betrokken, en dat vond ik geweldig. Het gaf me een goed inzicht in het volledige proces rondom een mediacampagne. Uiteraard doe ik dit niet alleen, maar werk ik samen met verschillende klantenteams, waarbij we samen met de specialisten en het accountteam de strategie en kanaalkeuze bepalen.

Wat drijft je?

Ik ben ambitieus en hecht veel waarde aan voortdurende groei en zelfontwikkeling. Het vakgebied waarin ik werk is dynamisch en voortdurend in beweging, wat betekent dat er altijd mogelijkheden zijn om mezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Dat is precies wat het zo leuk maakt. Ik ben vooral geïnteresseerd in het beter begrijpen van adverteerders en het identificeren van uitdagingen en behoeften binnen specifieke markten. Ik wil me niet alleen op digitaal gebied verdiepen, maar ook op strategisch niveau meedenken. Gelukkig krijg ik steeds vaker de kans om betrokken te zijn bij boeiende projecten waarin ik deze interesse verder kan verkennen.

Hoe zit het met ZIGT?

Wat ik mooi vind aan ZIGT is het gevoel van samenwerking en het werken aan een gemeenschappelijk doel. De term ‘ZIGT-familie’ wordt weleens gebruikt en dat is ook echt hoe het voelt. Er is een cultuur waarin je jezelf kunt zijn en dat wordt ook toegejuicht vanuit ZIGT. Daarnaast biedt ZIGT op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling veel handvatten om te doen waar je ook echt energie van krijgt. Als je zelf initiatief neemt en bereid bent hard te werken, liggen er talloze kansen voor het grijpen.

En je toekomst?

Onlangs ben ik gepromoveerd naar de functie van Digital Consultant, een prachtige volgende stap in mijn carrière bij ZIGT. Ik kijk ernaar uit om me de komende tijd te richten op het stellen en bereiken van nieuwe persoonlijke doelen. Met veel enthousiasme blijf ik dus werken bij ZIGT en ik ben nieuwsgierig naar de uitdagingen en kansen die nog op mijn pad zullen komen.