Ontmoet Online Marketing Consultant Max

Ontmoet Online Marketing Consultant Max

Stel jezelf even voor

Hi! Mijn naam is Max, 25 jaar oud en ik woon in Nijmegen (de mooiste stad van Nederland).
Ik heb de opleiding marketing en communicatie afgerond en mijn diploma commerciële economie behaald aan de HAN. Tijdens mijn schoolperiode heb ik veel verschillende stages gelopen. Van een online marketingbureau en een RF-Energy techbedrijf tot aan een grote elektrische fiets fabrikant. Na bijna 1 jaar te hebben gewerkt als online marketeer bij het grootste vrijetijdskorting platform van Nederland, kwam ik bij ZIGT terecht. Hier werk ik nu 8 maanden in de functie van Online Marketing Consultant.

Wat doe je bij ZIGT?

Als Online Marketing Consultant binnen ZIGT heb je een functie met veel afwisseling. Je bent aan de slag met een brede scope aan marketingvraagstukken. Je geeft jouw klanten advies én gaat ermee aan de slag. Voor onze klanten dragen wij zorg voor advies voor de totale bediening van de customer journey. Zo werken we onder andere aan SEA, SEO, Social advertising, CRO en Data en Analytics.

Wat drijft je?

Het continu uitbreiden van mijn online marketingkennis en daarmee klanten helpen betere resultaten te behalen geeft mij veel energie. Daarnaast vind ik het prachtig om een product of dienst vermarkten dat van meerwaarde is voor de eindgebruiker. Binnen ZIGT vind ik een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en je passie voor marketing kan inzetten om klanten en collega’s blij te maken! Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er is genoeg ruimte en aandacht voor ontwikkeling, het is gezellig én er wordt hard en professioneel gewerkt.

En je toekomst?

Die ligt binnen ZIGT! Ik wil mezelf blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing. Graag groei ik steeds meer naar de strategische kant. Bij ZIGT wordt hier veel aandacht aan besteed, ik hier zit daarom helemaal op mijn plek!