Social en Content Specialist Dylan

Social en Content Specialist Dylan

Stel jezelf even voor:

Mijn naam is Dylan, ik ben 28 jaar oud en woonachtig in Amstelveen. Tijdens mijn studie communicatie ontdekte ik mijn passie voor de creatie van marketing & content. Zo ben ik terecht gekomen bij ZIGT in de rol van social & content specialist.

Collega worden van Dylan? We hebben nog plek voor een Social Advertising Specialist.

Wat doe je bij ZIGT?

Sinds november 2021 ben ik werkzaam als social & content specialist bij ZIGT, een functie die ik met veel plezier uitvoer. Het is een diverse functie die bestaat uit werkzaamheden op het gebied van paid en owned media. Mijn passie, ervaring en kennis liggen voornamelijk op het owned gedeelte. Dat is onder andere ontwikkeling van een content-strategie en conceptontwikkeling van content. Ik werk nauw samen met onze Create-afdeling om de middelen te realiseren. Binnen ZIGT krijg ik veel ruimte om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Zo kan ik de organisatie helpen met mijn specialisme én mijn eigen kennis uitbreiden. Dit in combinatie met de vrijheid en tegelijkertijd de ondersteuning van collega’s bij ZIGT is iets waar ik heel blij van word!

Wat drijft je?

Mijn intrinsieke drijfveer is dat ik er van houd om te creëren. Bij ZIGT krijg je alle vrijheid om jouw mening te geven en hier (mits gepast) op door te pakken. Het resultaat? Succesvolle samenwerkingen met klanten en tevredenheid aan zowel klantzijde als bij mij zelf. Ook niet onbelangrijk voor het goed doen van je werk op de lange termijn. Bij ZIGT staat transparantie hoog in het vaandel, voor mij persoonlijk een hele mooie eigenschap waar ik mij volledig in kan vinden!

Hoe zit het met ZIGT?

Zoals ik al eerder liet doorschemeren: ik denk dat ik mijn plek heb gevonden. Ik vind de vrijheid binnen het bedrijf heel erg fijn. Het werkt motiverend en ik krijg energie van de werkzaamheden die ik op dagelijkse basis mag uitvoeren. Doordat transparantie in het DNA van ZIGT zit, kun je ook eerlijk zijn over dingen waarmee je minder tevreden bent. Hier wordt aandachtig naar geluisterd en er wordt altijd geprobeerd de best passende oplossing te vinden.

En je toekomst?

Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Er is binnen ZIGT voldoende ruimte voor ontwikkeling van zowel mijzelf als persoon, maar ook als content-specialist. Verder zijn er nog veel kansen voor ZIGT om het owned media domein te claimen, met de kennis en de motivatie van alle ZIGT’ers weet ik zeker dat we het heel ver kunnen schoppen.