Senior Mediaplanner Rianne

Senior Mediaplanner Rianne

Stel jezelf even voor

Mijn naam is Rianne, 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend middenin het centrum van het gezellige Alkmaar. Ik heb Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en tijdens mijn studie heb ik diverse stages gelopen op redacties van bekende TV-programma’s. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een uitgeverij, al bleek dat niet mijn perfect match. Bij ZIGT heb ik voor het eerst het gevoel dat ik volledig op mijn plek ben!

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben twee jaar geleden bij ZIGT gestart in de functie van mediaplanner, waarbij ik me specialiseer in de offline mediumtypen. Denk hierbij aan TV, radio, Out Of Home maar ook branded content samenwerkingen. Als mediaplanner ben ik verantwoordelijk voor de gehele uitvoerende kant van een campagne, van het opzetten van het mediaplan tot de evaluatie. Met het oog op de belangrijkste KPI’s van de klant probeer ik campagnes tussentijds zo goed mogelijk bij te sturen: alles voor het beste resultaat. Dit heb ik tot nu toe met veel plezier gedaan voor klanten als Coolblue, Lidl en Qredits.

Wat drijft je?

Mijn grootste drijfveer binnen ZIGT ligt op het gebied van de dienstverlening aan onze klanten. Hoe meer ik leer, des te beter ik in staat ben om onze klanten een stukje verder te helpen.

Wat ik heel leuk vind aan ZIGT is dat je gemotiveerd wordt om altijd een stapje verder te denken. Door deze aanpakkersmentaliteit ontwikkel je jezelf in razendsnel tempo. Dat laatste wordt bij ZIGT ook volop gestimuleerd met een persoonlijk doelenplan. Maandelijks wordt er met je leidinggevende gekeken naar de voortgang van deze doelen, maar ook: passen deze doelen nog wel bij je wat wilt? Bij ZIGT heb je dan ook de mogelijkheid om je zo breed mogelijk te ontwikkelen als je zelf wilt, je hoeft slechts aan te geven waar je interesses liggen.

Voor mij heeft dit een halfjaar geleden geresulteerd in een mooie stap naar senior mediaplanner.

Hoe zit het met ZIGT?

Als je bij ZIGT gaat werken voelt het als een warm bad waar je in terecht komt. De sfeer op de werkvloer is heel goed en sluit goed aan bij de belangrijkste waarden die ZIGT extern communiceert “freedom to grow” en “transparantie”. ZIGT moedigt aan om mee te denken over het bedrijf en verschillende processen, je bent 100% part of the team. Dat maakt ZIGT een heel fijn bedrijf om voor te werken.

En je toekomst?

Voorlopig zie ik mezelf nog wel even werken bij ZIGT. Ik werk er pas twee jaar en er is nog zoveel te leren. Ik wil mezelf dan ook graag blijven ontwikkelen en ga nog steeds met even veel enthousiasme naar m’n werk als twee jaar geleden!