Media Director Chantal

Media Director Chantal

Stel jezelf even voor

Mijn naam is Chantal Balder. Ik woon (nu nog) in Assendelft met man, 3 kinderen en een hond. Na een fikse verbouwing van een paar maanden, nemen we onze intrek in het huis waar ik zelf ben opgegroeid in een klein dorpje genaamd Wormer. Op1 april van dit jaar ben ik begonnen bij ZIGT. Hiervoor heb ruim 22 jaar bij diverse (internationale) mediabureaus gewerkt. Tussendoor heb ik een uitstapje gemaakt naar de adverteerderszijde waar ik ongeveer vijf jaar als Media Planner heb gewerkt bij Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterproducties.

Wat doe je bij ZIGT?

Als Media Director ben ik eindverantwoordelijk voor een pakket van zeer uiteenlopende klanten. Daarnaast heeft iedereen ‘nevenactiviteiten’, passend bij de persoon die je bent, om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de mensen, in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om bedrijfsvoering, processen of het welzijn van alle medewerkers.

Collega worden van Chantal? Check hier onze vacatures

Wat drijft je?

Persoonlijk groei, vooral als mens. En dat, in combinatie met mijn jarenlange ervaring in de media, inzetten voor klanten en andere ZIGT’ers.

Hoe zit het met ZIGT?

ZIGT creĆ«ert de ruimte, geeft de middelen en stimuleert alle ZIGT’ers op een hele natuurlijk manier. ‘Vrijheid om te groeien’ is geen loze kreet naar buiten toe, maar zit diep in ons DNA. Niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor onze klanten!

En je toekomst?

Die ligt bij ZIGT. We groeien door, maar we blijven bij de kern. Daar hoop ik nog lang mijn bijdrage aan te leveren.