Ontmoet SEA Consultant Guus

Ontmoet SEA Consultant Guus

Stel jezelf even voor

Ik ben Guus, 26 jaar oud en online marketeer bij ZIGT in Tilburg, tevens mijn geboorteplaats. Samen met mijn vriendin woon ik in Breda. Dit klinkt misschien een beetje vreemd voor een Willem II-supporter, maar toch heb ik het hier erg naar mijn zin. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het hockeyveld of in de sportschool te vinden. Ook kan ik ontzettend genieten van lekker eten en houd ik van reizen. Voordat ik mezelf onderdompelde in de wereld van SEA en social ads, heb ik Sportmarketing gestudeerd en daarna een master bedrijfscommunicatie afgerond aan Tilburg University.

Wat doe je bij ZIGT?

Als Senior Campaign Manager bij ZIGT ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van marketingstrategie├źn voor bedrijven op het gebied van performance marketing. Dit omvat alle vormen van online marketing waarvoor je per klik betaalt, zoals Google Ads, LinkedIn Advertising en Meta Ads (Facebook/Instagram). Mijn rol is om creatieve en effectieve campagnes te bedenken en uit te voeren om zo de doelstellingen van onze klanten te bereiken.

Wat drijft je?

Als marketeer wil ik mezelf blijven ontwikkelen op het gebied van (online) marketing. Wat ik vooral leuk vind, is om dit te doen in teamverband. Gelukkig heb ik bij ZIGT in Tilburg hele fijne en leuke collega’s om mee samen te werken.

Hoe zit het met ZIGT?

Sinds het begin van dit jaar maak ik samen met mijn collega’s in Tilburg deel uit van het ZIGT-team. Wat ik zo leuk vind, is dat we een hele groep nieuwe collega’s hebben gekregen. Onlangs hadden we een sessie met onze collega’s in Arnhem waar we idee├źn hebben uitgewisseld over onze werkwijze. Dit was ontzettend leuk en leerzaam!

En je toekomst?

Ik zou mezelf in de toekomst graag verder willen ontwikkelen tot een allround marketeer. Momenteel ligt mijn focus vooral op performance marketing, maar ik heb ook een sterke interesse in het brede spectrum van marketing en het bedenken van creatieve marketingconcepten. Ik hoop mezelf hierin nog verder uit te dagen. Voor nu blijf ik bezig met het ondersteunen van bedrijven en merken bij het bedenken van effectieve online campagnes.