Kunnen jullie onze website zo restylen dat het verschillende doelgroepen aanspreekt?

Succesverhaal
Kunnen jullie onze website zo restylen dat het verschillende doelgroepen aanspreekt?

BeeBop geeft advies, maakt het ontwerp van een nieuw ruimtelijke ordening plan of de herinrichting en doet hiervan de volledige uitvoering van levering, plaatsing, veiligheid en onderhoud. Daarnaast leveren zij een uitgebreid assortiment speeltoestellen, sportcourts, hekwerken, straat- en parkmeubilair voor de openbare ruimte.

Kunnen jullie onze website zo restylen dat het meer verschillende doelgroepen aanspreekt? Oh ja, en koppel deze ook even aan de zeer uitgebreide productendatabase! Natuurlijk kunnen we dat.

Voor dat wij zijn begonnen aan een opdracht hebben wij in kaart gebracht tegen welke doelgroepen BeeBop eigenlijk aan het praten is. Hier bleek dat het ging om verschillende doelgroepen die allemaal op een andere manier partijen als BeeBop inschakelen. BeeBop spreekt landschapsarchitecten aan waar innovatie, duurzaamheid en stijl een zeer belangrijk punt is. Ze hebben veel contact met verschillende gemeenten in Nederland voor de (her)inrichting van parken en speelparken. Praten ook rechtstreeks met de directie van scholen die op zoek zijn naar een duurzaam en veilig plan voor een kinderspeelplaats, waarbij vaak de veiligheid en prijs/kwaliteit verhouding doorslaggevend is. En ze spreken ook met woingbouwverenigingen, VvE’s en particulieren voor het plaatsen van hekwerken en aanverwante producten. Hoe dan ook moet de website duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk zijn voor elke doelgroep. De site moet elke doelgroep aanspreken en inspiratie geven om de doelgroep over te halen tot het aanvraag van informatie of het aanvragen van een offerte. Door het inzicht van de doelgroepen hebben we per doelgroep een inspiratiepagina ontworpen en deze gekoppeld aan gerealiseerde en gerelateerde projecten van BeeBop. Naast de informatie over het project is er op elke pagina een mogelijkheid tot contact of aanvraag van een offerte. Daarnaast is er een uitgebreide productendatabase te vinden die gefilterd kan worden op categorie en op materiaalsoorten om sneller het product te vinden die je zoekt.

Bekijk het resultaat live

BeeBop website openbare ruimte
BeeBop website openbare ruimte mobiel
BeeBop website onderwijs
BeeBop website woningbouw
BeeBop website recreatie
BeeBop website projecten
BeeBop website producten
BeeBop website producten 2

Het resultaat: