De slimste OLED TV met de nieuwste Alpha 9-processor van LG

Succesverhaal
De slimste OLED TV met de nieuwste Alpha 9-processor van LG

LG OLED TV met de nieuwste generatie Alpha 9-processor, enkel en alleen ontworpen voor LG OLED-tv’s, levert ongelooflijke kleuren, scherpte en diepte voor meer realisme. En dat moet je ervaren!

De OLED TV’s van LG zijn niet alleen beeldschoon, maar ook wat betreft performance zijn ze ongeëvenaard. In de laatste serie LG OLED TV’s vind je de 2e generatie Alpha 9-processor die levensechte beelden met ongelooflijk rijke kleuren, scherpte en diepte voor meer realisme en een prachtige, nauwkeurige beeldkwaliteit levert. Deze next-generation technologie biedt adembenemend gedetailleerde beelden en speciaal afgestemd geluid om te genieten van de meest realistische entertainmentervaring. En met de €300 cashback zijn deze LG OLED TV’s natuurlijk extra aantrekkelijk.

De technologie zegt de consument niets, maar de ervaring des te meer. Daarom wordt de campagne simpelweg samengevat door dhet concept ‘De slimste OLED TV’. Op basis van de door Roorda ontwikkelde campagne visual heeft ZIGT Studio de vraag gekregen of wij voor de online campagne dynamische banners, afbeeldingen voor de social platforms en video’s te produceren.

 

LG OLED TV Alpha 9 processor