Website voor Fonds Stamceldonatie

Succesverhaal
Website voor Fonds Stamceldonatie

Voor mensen met bloedkanker is een stamceltransplantatie vaak de enige kans op genezing. Voor stamceldonatie zijn stamceldonoren nodig en werving van stamceldonoren kost geld. Ook de daadwerkelijke registratie van donoren brengt kosten met zich mee. Het Matchis Fonds Stamceldonatie zamelt geld in voor Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren.

Werving stamceldonoren enorm succes

Een kleine tien jaar geleden begon onze samenwerking met Matchis – dat toen nog Word stamceldonor heette. Er waren in Nederland toen enkelen tienduizenden stamceldonoren. Sindsdien is er veel gebeurd: inmiddels heeft Matchis meer dan 400 duizend stamceldonoren in het bestand. Dat is een enorm succes want: hoe meer stamceldonoren, hoe meer levens er gered kunnen worden.

Website voor fondsenwerving

Wij zijn trots op onze bescheiden rol in de achtergrond. In 2015 bouwden de eerste professionele website met aanmeldmodule. Later kwam daar het donorportaal bij. Met veel genoegen ontwikkelden we nu de website voor het Matchis Fonds Stamceldonatie.

De website informeert over de manieren waarop er financieel geholpen kan worden en welke fondsenwervingsactiviteiten ontplooid worden. Bezoekers kunnen er ook meteen een donatie doen.

Ga naar de website Matchis Fonds Stamceldonatie