In gesprek over Grolsch, de podcast wereld, Kruidvat en Aldi
20-10-2021

In gesprek over Grolsch, de podcast wereld, Kruidvat en Aldi

Te gast in de uitzending waren: Ard Bossema, Director Marketing & Strategie bij Grolsch; Maarit van Zalk, eigenaar Podcast Factory and Earforce; Brenda Smith, Director Marketing & Customer Experience bij AS Watson en Nienke van de Streek, Managing Director Marketing en Communicatie bij Aldi. Ook sprak René Zeedijk over de nieuwe nummer 1 in de radiomarkt, de overname van Talpa door RTL, een nieuw record aan online aankopen in Nederland en Vogue Magazine.

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Apple Podcast en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl.

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.