Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk nieuwe Managing Directors van ZIGT
07-05-2024

Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk nieuwe Managing Directors van ZIGT

Hoofddorp, 7 mei 2024 – ZIGT benoemt Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk tot nieuwe Managing Directors van ZIGT Nederland. Vanaf 1 mei zijn zij toegetreden tot de directie en dragen verder bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf en zijn klanten.

Marijnke zal de eindverantwoordelijkheid dragen over de businessunit Paid Media. Met een uitgebreide achtergrond in de mediawereld, ervaring als Account Manager bij verschillende media-exploitanten en als Media Director bij ZIGT heeft zij de afgelopen jaren een cruciale rol gespeeld in het succes van het bedrijf. Daarmee heeft ze het vertrouwen gewonnen om in haar nieuwe rol te floreren. Marijnke draagt als leider van het omvangrijke bedrijfsonderdeel zorg voor de vertaling van businessdoelstellingen van klanten naar meest de effectieve mediastrategieën en best scorende executie over de volle breedte van alle mogelijke kanalen.

ZIGT is een full-service-agency in een snel ontwikkelende markt. Groei voor onze klanten bereiken we door altijd de vraag achter de vraag te stellen. Het is mijn overtuiging dat we naast onze opdrachtgevers staan als media- en marketingconsultants, maar dat we vooral als businessconsultants waarde toevoegen.

Marijnke van der Burgh

In zijn nieuwe rol zal Christiaan eindverantwoordelijk zijn voor Business Development & Marketing. Met zijn jarenlange ervaring als Business Development Director brengt hij een schat aan kennis en expertise mee naar zijn nieuwe rol. In deze functie zal hij met name focussen op de ontwikkeling van nieuwe kansen in de markt, acquisitie en verdere versterking van ZIGT als innovative brand in het werkveld.

Met plezier en trots ben ik 1 mei begonnen. ZIGT opereert vanuit enorme legacy waar we nu op door bouwen. Business development en marketing zijn beiden uitwaartse manifestaties van ZIGT. Ze gaan hand in hand en versterken elkaar. Ik ben er groot voorstander van om deze twee gebieden in één rol samen te brengen en kijk ernaar uit om hier verdere invulling aan te geven.

Christiaan van Dijk

ZIGT staat voor onafhankelijk advies en draagt met die visie bij aan de strategie en daarmee de groei van onze klanten. We nemen de vrijheid om verder te kijken dan media alleen. Wij zien het als onze opdracht om businessdoelstellingen om te zetten in de beste marketing- en mediastrategieën en die te laten werken met de inzet van onze teams en technologieën. Onze onafhankelijkheid maakt ons uniek en transparant.

Met de toevoeging van Marijnke en Christiaan hebben we ons directieteam bijna voltallig en kunnen we weer vooruit. Ik ben heel blij en trots.

Nicky Levinschi CEO ZIGT Nederland