Pure, Created First, Est en Yellowhawk heten in 2023 ZIGT
02-01-2023

Pure, Created First, Est en Yellowhawk heten in 2023 ZIGT

De bedrijven Pure, Created First, Est en Yellowhawk gaan in 2023 door onder de naam ZIGT. Zij waren afgelopen jaar al onderdeel van ZIGT maar gaan vanaf nu dus verder onder dezelfde naam.

Bij ZIGT kun je als merk of organisatie in alle vrijheid groeien. Die vrijheid voeden wij iedere dag in de keuzes die we maken voor onze opdrachtgevers. Onze focus is groei, want als jouw merk groeit, groeien wij mee.

Forse groei

De afgelopen twee jaar heeft ZIGT een forse groei gekend en zijn Created First (Utrecht, social performance marketing), Est Digital (webdesign en -development), Pure Internet Marketing (Arnhem, digital marketing) en Yellowhawk (Tilburg, performance marketing) onderdeel geworden van ZIGT. Per 1 januari 2023 zetten we hierin dus de volgende stap en zullen alle locaties de naam ZIGT voeren.

Op dit moment investeren wij enorm in de locaties; zij stellen ons in staat om talent uit grote delen van Nederland en Belgiƫ aan te trekken en dat verzekert ons van de juiste dienstverlening nu en in de toekomst. We bouwen dan ook in 2023 samen met onze klanten verder aan mooie succesverhalen waarin groei en vrijheid centraal staan.