Webinar – Wanneer is het tijd voor een logo-makeover?
21-09-2023

Webinar – Wanneer is het tijd voor een logo-makeover?

Plannen om de brand identity, het logo of de huisstijl te vernieuwen? Zin in inspiratie? Check het webinar!

Helemaal op de hoogte

In het live webinar laten we aan de hand voor voorbeelden bij internationale en Nederlandse brands zien welke langlopende trends je kunt zien. We hebben een helder verhaal over de richting die je het beste kunt volgen. Aan de orde komen:

  • stijl en vorm
  • kleurgebruik
  • fonts
  • betekenis
  • en in hoeverre je met de trend mee moet doen (of juist niet)

Tijdens de webinar bespreken we een paar door ons voor de gelegenheid vernieuwde logo’s van organisaties van deelnemers aan de webinar. Deze logo’s helpen we een stapje verder als voorbeeld van welke kant het op gaat.

Voor wie?

Iedereen die geïnspireerd wil worden op vernieuwing van brand identity, logo en huisstijl is van harte welkom. Contentbeheerders, communicatieadviseurs, marketingmedewerkers en hoofden communicatie voorzien we van smakelijke ideeën voor presence in de wereld.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Mocht je iemand kennen voor wie deze webinar ook interessant is: stuur de uitnodiging vooral door.

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Noël Hoek, Désirée Battjes en Tom Beuker van ZIGT. Ze zijn van design, tech en marketing. Online trends zijn hun dagelijkse kost, ze delen hun kennis met plezier.

Désirée Battjes
Désirée Battjes
Managing Director Design & Technology
Tom Beuker
Tom Beuker
Marketing & Content Manager