Podcast

Podcast

Bij ZIGT zijn we altijd aan het kijken hoe we onze kennis en expertise nog breder kunnen delen. Naast de artikelen en video-updates die je misschien al kent, hebben we in december 2021 onze eerste podcast gelanceerd. Op deze pagina vind je de afleveringen van onze podcast ZIGT op Groei. In deze podcast praten we met CMO’s en CEO’s van uiteenlopende bedrijven. Ze vertellen over hun successen en de groei van hun organisatie. Hoe ze dat deden en welke valkuilen ze moesten ontwijken. De podcast wordt gepresenteerd door Tom Jessen, onder andere bekend van de podcast met Maarten van Rossem. Daarnaast vind je hier ook ZIGT op Media, onze eigen podcast met collega’s. Daarin houden we jullie wekelijks op de hoogte van alle trends in ons mooie vakgebied. Luister al onze podcasts hieronder, of in je favoriete podcast app.

ZIGT OP GROEI

In ZIGT op Groei praten we met ondernemers, bestuurders en marketeers over de groei hun organisatie doorgemaakt heeft. Wat is hun grootste succesverhaal en hoe kwam dat tot stand? In een gesprek van ongeveer een half uur praten we met de gast over de lessen die ze getrokken hebben en de fouten die ze een volgende keer willen vermijden. We gaan dieper in op zijn of haar visie op merken, communicatie en groei.

ZIGT OP MEDIA

In ZIGT op Media spreken we met collega’s over uiteenlopende onderwerpen uit de marketing- en mediawereld. We bespreken nieuws, trends en ontwikkelingen die ons opvallen met onze experts in Hoofddorp en die van zusterbedrijf Created First in Utrecht. Alle aflevering vind je verzameld in de player hieronder of op Spotify.