Senior Programmatic Director Niek

Senior Programmatic Director Niek

Even voorstellen

Hoi, ik ben Niek, 29 jaar en woon in Amsterdam. Inmiddels alweer anderhalf jaar in dienst bij ZIGT. Tijdens mijn studie Commerciële Economie heb ik een meeloopstage gedaan bij DQ&A in Kaapstad. Een hele vette periode waar ik voor het eerst in contact kwam met media. Ik was meteen verkocht en uiteindelijk heb ik mijn afstudeerscriptie geschreven bij Havas Media op de programmatic afdeling.

Wat doe je bij ZIGT?

Bij ZIGT ben ik Senior Programmatic Consultant bij ZIGT. Misschien denk je nu ‘wat is programmatic’? Programmatic is eigenlijk alle digitale media, uitgezonderd sociale media en SEA. Het is dus het adverteren binnen domeinen als NU.nl of Marktplaats met display banners, maar ook het adverteren met online video bij RTL XL of KIJK. Naast display en online video houdt programmatic zich ook bezig met adverteren op Youtube, Spotify, digitale schermen op straat en adverteren op retail-websites. Het is dus heel erg divers.

Binnen het programmatic team houd ik mij vooral bezig met het schrijven van strategieën, de ontwikkeling van het programmatic product, het geven van trainingen en de ontwikkeling van het team. Een heel breed pakket waar ik veel energie van krijg.

Wat drijft je?

Mijn kennis en expertise delen met anderen. En dat is nou net iets waar je bij ZIGT écht alle ruimte voor krijgt. Ik ben continu bezig met mijn eigen ontwikkeling en hoe ik dingen kan verbeteren. Daar wil ik mijn collega’s in meenemen, zodat zij er ook beter van worden.

Hoe zit het met ZIGT?

ZIGT heeft als slogan ‘Freedom to Grow’ en dat is iets wat echt uitstraalt naar de mensen, maar ook naar klanten. In de anderhalf jaar dat ik hier nu werk, heb ik gemerkt dat je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je denkt niet in hokjes maar juist out-of-the-box, en daar krijg je de ruimte voor. Dit heb ik zelf ook ervaren door zelf dingen aan te grijpen en problemen op te lossen. Als je écht dingen wilt bereiken voor klanten of je eigen ontwikkeling, dan kan dat bij ZIGT.

En je toekomst?

De groei die ZIGT doormaakt, zorgt ervoor dat de medewerkers kunnen meegroeien. Dat zorgt er ook voor dat er voor mij nog voldoende kansen liggen. Juist van die groei binnen ZIGT, wil ik deel uitmaken, want dat maakt me trots.

Even bellen?

Tuurlijk, ik sta altijd open om jou wat meer te vertellen over mijn werk of het programmatic team binnen ZIGT. Daar word ik zelf ook alleen maar enthousiast van. Je kunt me ook altijd even mailen.