Online mogelijkheden bij LINDA.
01-04-2021

Online mogelijkheden bij LINDA.

Voor onze klanten zijn we altijd opzoek naar een ideale communicatiemix om de boodschap van het merk optimaal over te brengen aan de doelgroep. Hiervoor gaan we in gesprek met exploitanten over nieuwe en bestaande content samenwerkingen die zij kunnen bieden. Zo ook met LINDA., een merk dat blijft groeien en ontwikkelen en zich aanpast aan de huidige markt.

LINDA. zit nog altijd in de lift en groeit dan ook gestaag door op social media. Afgelopen jaar was het merk voor het eerst groter op Instagram dan op Facebook, met 651.000 LINDA. volgers en ruim 90.000 LINDA. Meiden volgers. Het is dan ook niet gek dat LINDA. steeds meer verschillende vormen van content gaat aanbieden via de Instagram kanalen.

Zo biedt het merk natuurlijk de Instagram stories aan. Dit kan voor LINDA. en LINDA. Meiden worden ingekocht in de vorm van een normale story of een ‘winstagram’. De stories kunnen daarnaast worden aangevuld met activaties in de vorm van een poll of reactie sticker. Dit werkt vooral bij LINDA. Meiden heel erg goed en zorgt voor interactie met de doelgroep. De stories kunnen los geplaatst worden of uitgebreid met een swipe-up naar een advertorial op linda.nl.

Daarnaast haakt LINDA. ook in op de nieuwe functies van Instagram. Zo kan het merk een ‘reels’ maken ter promotie van een product of dienst. Een reels is een kort (vaak komisch of visueel aantrekkelijk) filmpje van enkele seconden waarin iets kan worden uitgelicht. Deze vorm van content leent zich bij uitstek voor recepten, korte reisvideo’s of stylingvideo’s, maar kan worden ingezet voor alles waar bewegend beeld van is.

Mocht een merk ervoor kiezen om meerdere vormen van online content in samenwerking met LINDA. te plaatsen, kunnen deze uitingen op Instagram allemaal worden gebundeld als Instagram gids. Een leuke en creatieve manier die als het ware dient als een soort mini ‘landingspagina’ binnen het LINDA. kanaal.

Kortom, voldoende online mogelijkheden bij LINDA. om jouw campagne naar een hoger niveau te tillen!

Rianne Plant
Rianne Plant
Media Planner